i am not weird. i am limited edition.

Nicu Anarhistul

.
nicu s-a certat cu vecinul lui, gelu. cei doi s-au certat din cauza marului dintre curtile lor. in mod normal ei erau prieteni foarte buni, mergeau mereu impreuna la carciuma sa bage ceva scurt inainte de stirile cu andreea esca.
conflictul s-a declansat intr-o zi cand sotia lui nicu a facut o delicioasa placinta cu ultimele 4 mere din copacul cu pricina. gelu, simtind aroma, fiind in toane bune si cu pofta de 'ceva dulce', i-a cerut sotiei sa-i faca si lui placinta de mere. va puteti imagina cam cat de lejer a izbucnit acest conflict intre doi oameni cu o concentratie foarte ridicata de alcool in sange. sotiile lor i-au lasat sa-si rezolve problemele barbateste si astfel ambii au ajuns la spital. s-au batut cu batele cu care fiecare obisnuia sa-si bata ori nevasta, din motive necunoscute, ori cainele pentru ca latra noaptea la vant. nicu a avut arcada dreapta sparta si gura portionata in bucati de diferite dimensiuni, printre care si dintii pierduti in fundul curtii, langa mar. de Gelu nu se stie nimic.
cand a iesit din spital nicu a mers in oras la primul second hand si si-a cumparat un tricou ciudat dar placut la atingere ca material. cand a ajuns acasa in sat, a spart cauciucurile Loganului de la politia comunitara de ciuda ca i-au facut dosar penal iar apoi a taiat marul din care si-a facut o bata noua. de atunci i se zice Nicu Anarhistul.

Niciun comentariu: