i am not weird. i am limited edition.

Twinklerzzz

.

astia sunt deocamdata, cu tot cu etichete, numa buni de trimis celor care au nevoie de somn linistit cu vise colorate.
Pret: 100 RON
Comenzi la: m_brailescu@yahoo.com
Pentru comenzile din Iasi livrarea este gratuita!P.S. multumesc persoanelor care au lucrat pana acum la crearea identitatii si a etichetelor. cu toate ca m-au ajutat enorm si i-am chinuit cu rugamintile mele insistente, pana la urma tot cum mi-a tunat mie le-am facut :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

II VREAU EU PE TOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

esti foarte talentata! sunt pur si simplu adorabile creatiile tale! ma bucur ca mai exista si oameni ca tine, care mai au si alte preocupari, in afara de cele comune, de "bun cetatean" care merge zilnic la birou sa isi indeplineasca "indatoririle" ca un bun angajat ce e.:---asta e un zambet incomplet din cauza ca nu "merge" tastatura asta blestem. felicitari pentru modul in care ti-ai creat acel mic si negru subterfugiu fiindca, din pacate, inca mai traim timpuri in care e foarte greu sa iti afirmi creativitatea si sa-ti materializezi ideile. oricum, bravo tie si tine-o tot asa! si sper sa dispara acea tenta pesimista pe care am intrezarit-o pe ici pe colo! like they say: everything is going to be just fine! stay real!

Anonim spunea...

ma gandeam ca jucariile tale au atata emotie adunate in ele incat ar putea cu usurinta prinda glas intr-una din zile si sa povesteasca, cu voci subtirele, o intreaga aventura.