i am not weird. i am limited edition.

agenda fun

am avut o perioada in care avantul pionieresc ma facea sa trimit in fiecare vineri un mail catre toti colegii cu lucrurile frumoase de se intamplau prin iasi...in ideea in care there is life after work si oamenii aia chiar or sa aiba ceva activitati socio-culturale in weekend pentru aerisirea creerului si a sufletului. dar cum nu prea ma baga multa lume in seama, iar pentru aerari neuronale se foloseau mai degraba combinatii letale de whisky cu energizant...am renuntat eventually.
reiau, for old times' sake...

Miercuri we proudly present Sesiunea Extraordinara de Rock BicameralJoi - nu e megajoy ca la Gaya :)) insa avem teatru in primul rand - premiera spectacolului Tinerete fara batranete si viata fara de moarte (in sala Teatru la Cub a Teatrului National din Iasi). Dupa care se poate continua cu muzica live in Glam Cafe sau un Artist Night - Moby in Club Brain. e bine de stiut ca joia, odata ajuns la Glam, o sa ai sigur posibilitatea - de la Andrei Petrescu - sa degusti si sa inveti cate ceva despre un single malt sau un vin bun. la Brain e fum si nu inveti nimic in schimb belesti ochii la tablouri frumoase intr-o atmosfera out of this country (io i-as zice berlineza).

Ar mai fi Stand-up Comedy la Pub 75, da n-am auzit niciodata de astia si nici fetele lor nu-mi inspira umor de calitate.

Vineri :)
io vineri ma duc cu o future bride to be la Targu de nunti sa ne radem.
dupa care avem pararam pam pam Combinatul de utilaj greu @ GROOVE si Michel de Hey @ Club Kush aka Dungeons and Dragons. sper sa nu piarda si asta saracu avionu ;)
Sambata e de plecat prin vecini pentru ca ne place Nima Gorji. in oras e motiv de mare bucurie pentru toti copiii pentru ca avem concert live The Amsterdams
Stagiunea 54
a Operei din Iasi ne anunta ca sambata la ora 18:30, la Teatrul Luceafărul are loc Spărgătorul de Nuci....si cam atat.

Duminica e de tolanit in canapelutza, de mancat eclere la Select, sau mers prin mall la filme si ce-ti mai duce buzunaru.

2 comentarii:

Bogdan spunea...

ce culta esti draga :) Esti o adevarata Marioara Murarescu a curentului new age & alternative in Iasi :))

Totoro Mihachu` spunea...

trandafir de la moldova :) asta avem, cu asta defilam.

oricum draga, daca te-ai ofuscat inseamna ca nu esti in target, so bitch off :)