i am not weird. i am limited edition.

de vazut! de bagat la cap!

goodies pentru mind, body and soul :)


una cu mesaj ecologist putin altfel (fix pe gustul meu)


una cu twisted imagination (my fav :) dintre toate asta e pur recreational, but i had to share


una cu invataturi despre apa noastra cea de toate zilele. documentarul nu declara anumite lucruri ci prezinta fapte reale. a crede sau nu in aceste fapte e dreptul fiecaruia. cel mai important e ca apare dorinta de a gandi asupra celor expuse.
are doar o ora si 20 de minute, va rog din tot sufletul meu de copil, uitati'va! iar daca l'ati mai vazut, mai uitati'va odata ca sa va ramana proaspat in minte.
apa cu care ud florile primeste in fiecare dimineata un cald multumesc :)

si una despre adevarul crud, mizerabil si urat mirositor ce se ascunde in spatele procesului de fabricatie al mancarii. cautati sau mergeti sa vedeti Food Inc.! bagati la cap cu mare atentie lucrurile care se intampla astazi intr'o lume in care cica fiinta umana este libera si are drepturi.

2 comentarii:

Totoro Mihachu` spunea...

credits to my friends that look for and share knowledge

Anonim spunea...

Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com. Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna! P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie! Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.