i am not weird. i am limited edition.

let's roll!

and dance : ) ne-am apucat iar de treaba, ca asa ne place noua cand ne plictisim...sa ne facem cate o petrecere.


si comunicatu zice asa...

Dupa ce vara asta au cucerit Ibiza alaturi de Luciano cu noul concept de petreceri Vagabundos, artistii label-ului Cadenza - Reboot, Robert Dietz si Mirko Loko vor mixa in octombrie la cea de-a 7a editie a 12 Hours Dance Marathon.
Petrecerea, un adevarat Showcase Cadenza, va avea loc pe 1 octombrie 2010 in Iasi la cort, in parcarea Baumax.

Frank Heinrich a.k.a. Reboot este un muzician din Frankfurt cunoscut pentru uimitoarele sale seturi live si succesul extraordinar al pieselor "Caminando" si "Enjoy Music". Anul acesta isi lanseaza mult asteptatul album de debut la Cadenza Records: “Shunyata”.
Robert Dietz tocmai si-a lansat primul album la Cadenza: Home Run (2010), dupa ce in ultimii ani si-a construit un CV impresioant cu prezenta pe compilatii Cocoon, Cecille, Circo Loco sau Timewarp si colaborari cu Loco Dice, Karotte, Ilario Alicante, Davide Squillace si Reboot.
Mirko Loko s-a alaturat si el proiectului Vagabundos dupa o perioada spectaculoasa in care si-a lansat albumul de debut la Cadenza: Seventynine (2009) si a mixat la cele mai cunoscute festivaluri din lume - Monegros in Spain, Lowlands in the Netherlands, Summer Sonic in Japan, Creamfields in the UK and Sonofilia in Mexico.

Labelul Cadenza, fondat in 2004 de Luciano, este unul dintre cele mai mari si respectabile de pe piata. Fiind dezvoltat ca o platforma de lansare a muzicii noi si inovative, Cadenza a iregistrat o ascensiune rapida intr-un timp foarte scurt, gratie sustinerii unor nume ca Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Argenis Brito sau Luciano.

Line-up complet:
* REBOOT (Cadenza, Germany)
* ROBERT DIETZ (Cadenza, Germany)
* MIRKO LOKO (Cadenza, Switzerland)
* Inner/Moto (Local Intruders)
* Zotist (Sunrise, Bucharest)
* Visual Playground (Visuals)

restu pe facebook.

apropo de Visual Playground...dupa ce i-am facut practic rezidenti ai 12HDM si le-am 'uns' calea catre gig-uri mai mari, gen Sunwaves :), la ultimul eveniment din Bacau baietii chiar au reusit sa ne impresioneze, ca sa nu zic ca ne-au lasat masca :)) cu asta:


la Iasi o sa fie meaner, bigger & brighter! mai multe pe blog.vpg.ro

Niciun comentariu: