i am not weird. i am limited edition.

seara cu bloggeri la Loft

tre sa ma laud cumva si cum inspiratie n-am in acet moment, neavand oricum nimic in plus de adaugat fata de acest very politically correct article, o sa postez fix aceasta poza doar ca sa ma laud (cum spuneam). domnul este Charlie Ottley, celebrul star TV din UK venit in Romania pentru avanpremiera documentarului sau despre Transilvania, domn care lua masa linistit la Loft cand l-am recunoscut prin sala si am rugat pe unul din patroni sa ne faca cunostinta. eu nu eram acolo in calitate de foodie bloggger, motiv pentru care nici nu apar pe desfasuratorul din articol, ci pur si simplu pentru ca s-a putut si a fost binevenita prezenta mea. titulatura sub care am fost introdusa initial - specialist in online - m-a zgariat asa tare pe ureche incat mi-am zis ca nu-i cazul sa-mi atrag antipatia oamenilor de la masa chiar de la inceput si am preferat sa-mi joc rolul in semi anonimat. Florin insa cu siguranta ma va tine minte (not necessarily in a good way) pentru ca l-am intrebat despre piureul cu trufe daca este fasole batuta :)) am fost singura care a ras, poate pentru ca dansul n-a gustat niciodata retetele mele de fasole batuta, da mi-am zis ca nu'i cazul sa ma explic inutil.
All in all a fost o experienta extraordinara pentru mine, atat food wise - pentru ca am mancat/gustat din toate bunatatile, inclusiv 2 feluri de tartar si friptura de vita - dar mai ales people wise pentru ca i-am cunoscut in sfarsit personal pe Mazi & the foodie crew.

au mai scris:
Madalin - Wines and Knives
Lavinia - Bucatar sub acoperire

2 comentarii:

Florin spunea...

well, daca-mi spuneai despre blogul tau, atunci cu siguranta ai fi fost pe lista :) in rest, it was all my pleasure :)

Mihachu` spunea...

uh! multumesc de vizita, stimabile! blogul meu e ca un copil obraznic si nu prea-mi vine sa-l scot in lume :) faptul ca am fost acolo e ce conteaza cel mai mult pentru mine ;)