i am not weird. i am limited edition.

cum sa faci intr'o zi cat altii in 3

bei energy drink-uri organice de la casa Rawz! iti dau energie, pofta de viata, de munca si buna dispozitie… imediat (adica in 10 – 15 minute dupa ingestie), un extra imbold la sala de sport, fac sa-ti fie suficiente si odihnitoare 4-5 ore de somn pe noapte, scade considerabil pofta de mancare, emena o energie care dureaza ore bune si nu continua cu o scadere a nivelului energetic mai apoi, plus ca sunt delicioaseee! parol, asta de mai jos l-am incercat!

Energy Drink-ul Unei, contine:

* cacao – pudra organica, cruda

* maca – pudra organica, cruda

* guarana – pudra organica, cruda

* suma – pudra organica, cruda

* cat’s claw powder – pudra organica, cruda (adaugata in energy drink ca urmare a sugestiei sportivei de performanta si frumusete :-) – Roxana Moga)

* cantitati mai mici de: mesquite, lucuma, scortisoara, vanilie, sare himalaya, nucsoara – toate in forma lor de pudra organica, cruda

* magie, dragostea laborantului sef, nimic altceva! :-)

Energy Drink-ul Unei manifesta proprietatile fiecarui ingredient inclus (poti sa-l accesezi pe fiecare in parte, mai sus) si proprietati suplimentare date de combinarea specifica a ingredientelor; de exemplu combinatia bine potrivita dintre cacao si maca este una bine cunoscuta (isi potenteaza una alteia proprietatile pozitive); scortisoara si guarana impreuna fac casa buna caci guarana diminueaza apetitul si scortisoara sporeste arderile, etc.

Niciun comentariu: