i am not weird. i am limited edition.

a fi sau a nu fi toxic

Raspundeti cu "da" sau "nu" la fiecare dintre intrebarile urmatoare.
- Locuiti intr-un oras mare?
- Lucrati intr-un birou?
- Circulati de obicei cu metroul?
- Obisnuiti sa faceti jogging, sa alergati sau sa va plimbati pe strazi cu trafic aglomerat?
- Obisnuiti sa folositi telefonul mobil?
- Obisnuiti sa lucrati la calculator?
- Aveti in apropierea casei stalpi de electricitate, o centrala de energie electrica sau nucleara ori o antena de telefonie mobila?
- Fumati sau obisnuiti sa consumati alte substante?
- Folositi frecvent medicamente sau alte substante cu prescriptie medicala pentru relaxare?
- Beti regulat (zilnic) alcool sau abuzati de alcool la sfarsit de saptamana sau cu alte ocazii?
- Aveti o viata sedentara, lipsita de miscare fizica?
- In cursul unui an, se intampla sa raciti, sa luati gripa si/sau vreun virus mai mult de trei ori?
- Aveti plombe cu mercur in dantura?
- Obisnuiti sa beti regulat (zilnic) vreuna dintre urmatoarele bauturi : cafea, bauturi acidulate, apa de la robinet, lapte de vaca si/sau bauturi carbogazoase?
- Obisnuiti sa consumati regulat urmatoarele alimente : zahar, dulciuri, ciocolata, paine alba, alimente conservate, congelate, preparate la microunde, prajite, carne, preparate din carne conservate in saramura, biscuiti, prajituri?
- Obisnuiti sa puneti zahar alb rafinat sau inlocuitori de zahar in cafea sau ceai?
- De obicei, puneti sare in mancare atunci cand gatiti sau adaugati sare atunci cand vi se serveste masa?
- La cumpararea alimentelor, neglijati citirea etichetelor in vederea descoperirii substantelor chimice sau a conservantilor?

REZULTAT
Daca ati raspuns "da" la mai mult de cinci intrebari , foarte probabil ca sunteti un pachet de toxine.
Daca ati raspuns "da" la mai mult de zece intrebari, atunci inseamna ca sunteti un imens depozit de toxine. Aproape sigur toate organele dumneavoastra sunt invadate de toxine, toate celulele, sangele si organismul in intregime. S-ar putea sa aveti o respiratie urat mirositoare, flatulenta si un miros neplacut al trupului. Daca inca nu aveti aceste simptome, le veti avea in curand, alaturi de alte afectiuni serioase, daca nu luati atitudine imediat!

ce e de facut...se numeste DETOXIFIERE. si nu e in sensul women glossy magazines style cum cred ca le suna multora cuvantul, ci e in ideea de a avea o mai mare responsabilitate aspura propriei stari de bine. a orgamismului ca intreg si a starii de echilibru intre corp, minte si suflet. sa constientizezi starea de bine a trupului in functie de calitatea nutrientilor cu care iti alimentezi 'bio computerul' :) asta inseamna sa cunosti tot ce mananci si sa fii sigur ca e input de cea mai buna calitate....altfel, evident....cum de-ai putea avea atatea asteptari asupra output-ului. sa cunosti inseamna ca esti informat si constient de fiecare alegere! inseamna ca citesti si te documentezi responsabil legat de cum poti sa te alimentezi bine si implicit cum e cel mai bine sa incepi in directia asta. o curatenie pentru inceput e cea mai buna metoda de a vedea mai clar :) restul o sa vina de la sine. am incredere :)


si putin din istoria pierduta a medicinei, intr-un material de studiu ceva mai elaborat. just to see the big picture..

Niciun comentariu: