i am not weird. i am limited edition.

shaworma cu de toate




o lipie, fasole batuta cu crema de susan (pui tahini ca sa-ti iasa spre humus, nu spre fasole cu usturoi) si maioneza din oua de prepelita (crude! cu ulei de samburi de struguri si o lingura de mustar)...cam asta iti trebuie sa transformi o mana de legume si salate intr-un sandvis rulat extraordinar de gustos, usor si hranitor.
varianta de ieri a fost cu crema de nuci macadamia - o pasta de nuci, apa, spanac, rosii uscate, zeama de lamaie si fulgi de drojdie uscata care da sandvisului aroma de carne. bun da putin...nucile alea sunt totusi 75 de lei/kg. lipiile se mai pot unge cu pasta de masline sau pesto de busuioc, toate cele 4 variante fiind castigatoare pentru orice combinatie cu dovlecel crud, rosii, rucola, salata verde, masline, castraveti si ardei. mai merg de minune avocado, ciuperci crude, rosii uscate, seminte de canepa, oua fierte moi si orice ti-ar place sa ungi cu maioneza, rulat strans intr'o lipie libaneza.

Niciun comentariu: