i am not weird. i am limited edition.

voi mai stiti ce e aia Magia Craciunului?

mai stiti cum e sa astepti cu emotie acea perioada nu pentru ca primesti cadouri sau esti in vacanta ci pentru ca simti ceva...traiesti ceva special numai si numai atunci? simti asta din combinatia perfecta intre bucuria vacantei, ciuda ca trebuie sa bati covoare si sa stergi de praf vitrina cu bibelouri, blandetea bunicii si mirosul innebunitor al cozonacilor pe care ii framanta, mirosul de brad din casa cu tot cu acele alea nesuferite de pe jos, felurile alea de mancare pe care le gusti atat de rar si bineinteles ...emotia descoperirii sub brad a cadoului. mai simti gustul ala de cozonac facut in casa? printre atatia cozonaci la oferta pe care poti sa-i cumperi cu deja 2-3 saptamani inainte, mai stii cum e sa vezi mama framantand, sa simti mirosul ala nebun de pe toata scara si sa dai tarcoale la debara stiind ca poti sa-i gusti abia peste 2 zile?...iar cand apuci sa mananci in sfarsit, mai stii cum e sa ti se para ca painea lui Dumnezeu, ca cel mai bun lucru pe care l-ai mancat in viata ta?
nepoata-mea sigur nu stie pentru ca ea mananca deja cozonaci Boromir si sunt sigura ca oricum habar n-are ca se fac doar in perioada asta si de Paste, sau macar daca a simtit vreodata mirosul care napadeste toata casa cat un cozonac se rumeneste in cuptor. nu mai zic daca a vazut pe cineva framantand, daca stie vreun colind sau cat e de special ca parintii tai sa'si permita numai si sa ai brad frumos impodobit in casa...nu mai zic de cadouri. dar cu siguranta cred ca stie pe de rost toate papusile care se gasesc la Carefour (din alea pe care nu le are deja) si toate filmele pentru copii de la Mall.

"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."(Krishnamurti)

de Craciunul asta oferiti cele mai de pret daruri in aceasta lume din ce in ce mai alienata...Dragostea voastra, Timpul vostru, Atentia si Afectiunea voastra. oferiti asta mai ales copiilor si invatati'i va rog tare mult din suflet ca Craciunul nu se cumpara de la Mall.

Niciun comentariu: