i am not weird. i am limited edition.

Occupy Romania...da de altii

A aparut prima analiza profesionista asupra “revoltei” anti-Basescu, operatiune stradala iesita din tiparul “revolutiilor” finantate de George Soros, in cazul nostru sub titulatura perfect aleasa chiar de catre protagonisti, de “Occupy Romania”. Analiza, pe care o publicam integral, este realizata de o minte stralucita, cu o evidenta cunoastere a mecanismelor razboiului secret impotriva Romaniei. “Bu­cu­reştiul a devenit un teatru de război în care două grupări din cadrul elitei politice şi economice americane îşi rezolvă disputele interne. Ultimele ac­ţiuni ale preşedintelui Băsescu au vizat distrugerea fluxurilor financiare prin care se alimentează “băieţii deş­tepţi”, care până nu demult au beneficiat de o protecţie internaţională imbatabilă”, se scrie in prima analiza coerenta asupra situatiei actuale. Concluzia si previziunea ei: “revolta” esueaza din cauza ineptiei organizatorilor. Redam integral textul ce poarta titlul editorial “Revoluţia lichelelor”, cu felicitarile noastre colegiale adresate autorului/autorilor nu fara a face insa precizarea ca “baietii destepti” in cauza sunt conectati nu numai la Washington ci si la Moscova si Tel Aviv.
Revolutia lichelelor

cum lucrurile nu se schimba niciodata, doar se transforma...Romania este in continuare un simplu teren de joaca pentru niste baieti mai mari si mai destepti. de asta ne tin pe noi cu OTV si stirile de la ora 5, trebuie sa fim mici si prosti, noi nu trebuie sa stim nimic. trebuie sa fim oi mute si oarbe care dau lana si lapte in continuare. imbucurator este faptul ca aia pe care i-au pus sa le faca treburile murdare sunt cateodata atat de prosti la randul lor incat esueaza.
trecand peste analiza politica, v'ati gandit vreodata cat la suta din suprafata Transilvaniei este deja proprietate privata? da, da...exact acolo unde'i apa mai curata si peisajul mai frumos. las ca fraierii vor la mall si la cinemax, n'o sa-si dea seama niciodata ca le dispare natura din jur, nici macar nu si'o doresc. asa cum nu si'o dat seama ca le'o disparut taranii producatori si pietele pentru ca ei oricum isi iau legume numa de la carfur. ei si, daca'si dau seama ce'o sa faca? niste proteste obosite pe facebook. dupa care merg sa-mi mai cumpere un pad si o pereche de blugi.

Niciun comentariu: