i am not weird. i am limited edition.

cuscus de primavara

O cana de cuscus de porumb sau orez se pune intr-un castron si se acopera cu apa fierbinte. nu mai mancam gluten asa ca am gasit alternative excelente la cuscus-ul din grau. Dupa ce se inmoaie, se vantura cu furculita si se adauga in ordinea numerelor de pe tricou:
- tofu faramitat cu mana
- ulei de masline si condimente. sau Ulei Verde Aromat :)
- patrunjel si marar tocat
- ceapa si usturoi verde tocate
- dovlecei cruzi taiati cuburi
- masline
- fulgi de drojdie
- zeama de lamaie
Amesteca bine si gata pranzul! sau garnitura la gratarul de peste/pui nah...da suntem in post si nu recomand :)
Mmmnu, nu e nevoie de sare, dar daca ai papila prajita pune-ti...whatever makes you happy!

Un comentariu:

Izabella Stefania spunea...

Uhh, ce bine arata!